Selecteer een pagina

SCHAEFER STEIGERBOUW

DIENSTEN

DIENSTEN

VERHUUR

U huurt bij ons een goedgekeurde steiger en klimmateriaal die gemonteerd wordt volgens norm (richtlijn steigers) en door gecertificeerd en vakbekwaam personeel. De steiger wordt bij oplevering gekeurd en vrijgegeven.

DIENSTEN

MONTEREN

Voor ieder project bieden wij de juiste oplossing. Voordat wij een opdracht uitvoeren zullen wij nouw overleggen met onze klant over de steigermontage. Ook maken wij voor af een steigerplan. Voor montage demontage en veiligheid.

DIENSTEN

DEMONTEREN

Het demonteren van steigers moet zorg vuldig gebeuren. Als bevooroordeeld schoren te vroeg worden weggenomen, Kan de steiger instabiel worden. Dit kan tot ongelukken leiden. Steiger dient schoon opgeleverd te worden voor demontage. De gevarenzone wordt afgezet, zodat onbevoegden zich niet binnen het werkgebied kunnen begeven. Zo kunnen wij de veiligheid van ons en andere mensen waarborgen.

DIENSTEN

ADVIES

Wij komen bij uw langs om het project te bespreken. Voor een praktische en veilige oplossing. Wat betreft de tijdelijke hulpconstruccties, steigers voor de bouw of renovatie. Bent u bij ons aan het juiste adres.