Selecteer een pagina

Steiger Huren EMMEN

Dat kan bij Schaefersteigerbouw

STEIGER HUREN EMMEN

Met Schaefer Steigerbouw bedenken, bouwen en demonteren wij steigers in Emmen en omstreken. Wij kunnen jou helpen om op plekken te komen waar je normaal gesproken niet bij kan komen. Wel zo handig als je bijvoorbeeld je huis wilt onderhouden of nieuwe projecten wilt bouwen. 

Door onze steigerbouw kun je gemakkelijk jouw project uitvoeren en blijft alles veilig. En weet je zelf niet welke steiger je kunt huren? Geen probleem, wij adviseren welke steiger de beste oplossing is voor jouw project. 

Zelfs als het project wordt uitgebreid kan onze steiger meegroeien met het project, zo zijn wij erg flexibel en staan wij klaar als u een steiger wilt huren in Assen.

STEIGERBOUW EMMEN

Naast steigerverhuur doen wij ook steigerbouw in Emmen en omstreken. Dat is wel zo handig. Wij hebben velen steigers klaar liggen om gebruikt te worden. En voor iedere situatie kunnen wij u in korte tijd een steiger leveren.

Als u nog aan het twijfelen bent bij welke steigerverhuur bedrijf  u een steiger wilt huren. Dan bieden wij u graag een vrijblijvende offerte.

Wij kunnen met onze voorraad en snelheid u in korte tijd een scherpe offerte bieden zodat u niet lang hoeft te wachten op uw steiger. 

 

 

Steigerbouw Schaefer

OVER SCHAEFER STEIGERBOUW

Bent u net lekker aan het klussen, komt u erachter dat u een steiger nodig heeft. En nou? Gelukkig is Schaefer Steigerbouw en steigerverhuur altijd dichtbij en kunt u snel weer aan de slag! Wij verhuren steigers in alle soorten en maten en uiteraard tegen een scherpe prijs! 

Hoe werkt het huren van een steiger in Emmen

Groot project in Emmen of nabijgelegen gebieden? Of bent u thuis aan het renoveren? Dan kan Schaefer Steigerbouw en steigerverhuur  u aan een goedgekeurde steiger helpen! U kunt bij ons een offerte opvragen en zult snel merken dat de prijzen zeer aantrekkelijk zijn! 

Vervolgens komt ons gecertificeerde team uw steiger in orde maken, zodat u weer verder kunt met uw werkzaamheden! Wij zijn een gecertificeerd steigerverhuur bedrijf waarbij veiligheid en kwaliteit centraal staan! 

In een paar stappen naar een goede steiger:

N

U vraagt een offerte aan en krijgt zo snel mogelijk een offerte op maat

N

Er wordt een afspraak gemaakt

N

Wij maken een plan om een veilige en betrouwbare steiger voor u te kunnen plaatsen

N

Ons team komt bij u langs met al het benodigde materieel en bouwt een goede en veilige steiger voor u

Waarom een steigerbouwer inhuren?

Veiligheid voor alles! Er zijn natuurlijk meer bedrijven in Emmen en omgeving waar u een steiger kunt huren, maar in veel gevallen moet u deze dan zelf nog opbouwen. Wanneer dit fout gaat, kan dit vervelende gevolgen hebben en daarom raden wij altijd aan om een steiger te laten bouwen door een professional die werkt volgens de normen, gecertificeerd is en vakbekwaam personeel in dienst heeft!
Uiteraard hebben wij dit allemaal! En voor de prijs hoeft u het niet te laten, want zeg nou eerlijk. Veiligheid voor alles toch?! Kiest u voor veiligheid en kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Steigermontage in Emmen

Bij het monteren van een steiger moet veiligheid centraal staan en er wordt vaak vergeten dat dit bij het demonteren ook het geval is. Het demonteren van steiger vraagt om een secure aanpak omdat er op bouwplaatsen vaak nog rondom de steiger gewerkt wordt.

Wij gaan secuur te werk, ook bij het demonteren en zorgen ervoor dat alles op een veilige manier gebeurt, waarbij wij de omgeving goed in de gaten houden. Op deze manier creëren wij een veilige werkplek, zowel op de steiger als rondom de steiger.

Steigerbouw Schaefer

VRAAG HIER UW STEIGERVERHUUR OFFERTE AAN

Welke soorten steigers kunnen wij leveren of bouwen.

Er zijn verschillende steigers en verschillende technieken om een steiger te plaatsen. De meest voorkomende constructies vindt u hieronder en uiteraard bouwen wij deze dagelijks voor onze klanten in Assen en omstreken.

Geschorste steigers

Geschorste steigers bestaan uit een platform, welke eenvoudig hoger of lager ingesteld kan worden. Hierdoor ontstaat er een steiger waarop veilig, maar ook comfortabel gewerkt kan worden op hoogte! Dit type steiger wordt onder andere ingezet door glazenwassers.

Gevelsteigers

Gevelsteigers worden vaak gebruikt bij schilder en- voegwerkzaamheden en hebben de naam te danken aan het feit dat ze tegen gevels worden geplaatst. Het voordeel van gevelsteigers is dat ze op diverse ondergronden gebouwd kunnen worden, ze snel kunnen worden opgebouwd en ook snel gedemonteerd kunnen worden.

Project steigers

Project steigers zijn projectafhankelijke steigers. Bij bouwwerken kunnen verschillende steigers worden ingezet, maar vaak betreft dit maatwerk. Wij bouwen dagelijks steigers voor grote projecten in Assen en omstreken en hebben hier inmiddels al veel tevreden klanten mee geholpen.

Wordt u onze volgende tevreden klant?

Vraag dan een offerte aan. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een passende offerte sturen en plannen graag met u een afspraak in, zodat u zo snel mogelijk verder kan met uw project (hoe groot of klein deze ook is)!

Offerte aanvraag

Wensen

Contact informatie

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Telefoonnummer

Locatie

Beneden Dwarsdiep 25E, 9645LA Veendam